- 24 Ekim 2025
- 94
- 3
- Liverpool - Brighton (Premier League) Liverpool, Anfield'da Brighton'ı ağırlıyor. Kırmızıların bu sezon evinde müthiş bir dominasyonu var, hücumda Salah ve arkadaşları durdurulamaz halde. Brighton ise deplasmanda dirençli ama son haftalarda savunma hataları yapıyor, gol yemeden dönmeleri zor. Liverpool'un yüksek tempolu oyunuyla maçı domine edeceğini düşünüyorum. Tahminim 3-1 Liverpool galibiyeti, ev sahibi net üstün gelecek ve gollü bir maç olacak.
Maç sonucu olasılıkları (tahmini kazanma şansı yüzdeleri):
- Atalanta - Cagliari (Serie A) Bergamo'da Atalanta, Cagliari'yi konuk ediyor. Atalanta bu sezon yine hücum futbolunun zirvesinde, evinde rakipleri ezer geçer tarzda oynuyor. Lookman ve De Ketelaere gibi yıldızlar formda. Cagliari ise orta sıralarda savunma odaklı ama deplasmanda kırılgan, son maçlarda puan kaybı yaşadılar. Atalanta'nın baskısıyla maçın erken kopacağını öngörüyorum. Tahminim 3-0 Atalanta galibiyeti, temiz bir ev sahibi zaferi.
- Chelsea - Everton (Premier League) Stamford Bridge'de Chelsea, Everton'ı ağırlıyor. Chelsea son dönemde yükselişte, Palmer ve Cole gibi isimlerle hücumda çok etkili. Everton ise dyche yönetimi altında dirençli ama gol atmakta zorlanıyor, deplasmanda puan almakta güçlük çekiyorlar. Chelsea'nın evinde tempo yapıp kazanacağını düşünüyorum, ama Everton kontralarla tehlike yaratabilir. Tahminim 2-0 Chelsea galibiyeti, kontrollü bir maç.
Bu tahminler güncel formlar, ev/deplasman istatistikleri ve kadro durumlarına göre yapıldı. Futbolun güzelliği sürprizlerde, bol gollü ve keyifli maçlar olsun! Daha fazla istersen söyle.