- 24 Ekim 2025
- 94
- 3
- Antalyaspor - Galatasaray (Trendyol Süper Lig) Galatasaray, ligin zirvesinde yer alan güçlü kadrosuyla Antalyaspor'un evinde zorlu bir deplasmana çıkıyor. Galatasaray son haftalarda hücumda etkili olsa da savunma hataları yapıyor, Antalyaspor ise evinde dirençli bir oyun sergiliyor ve sürpriz sonuçlar alabiliyor. Sezon başından beri Galatasaray'ın yıldızları formda, ancak Antalyaspor'un kontratakları tehlikeli. Bu maçta Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum ama zorlanacaklar – tahminim 1-2 Galatasaray galibiyeti. Maçın gollü geçmesini bekliyorum, çünkü her iki takım da açık futbol oynuyor.
Maç sonucu olasılıkları (tahmini kazanma şansı yüzdeleri):
- FC Barcelona - Osasuna (La Liga) Barcelona, Camp Nou'da Osasuna'yı ağırlıyor. Barça bu sezon evinde dominant bir performans sergiliyor, hücum hattı Lewandowski ve genç yıldızlarla ateş püskürüyor. Osasuna ise orta sıralarda mücadele ediyor ve deplasmanda zorlanıyor, savunmaları sağlam ama Barça'nın baskısına dayanmaları zor. Son maçlarda Barcelona'ın gol yağmuru var, Osasuna ise direnç gösterse de puan almakta güçlük çekiyor. Tahminim 3-1 Barcelona galibiyeti, ev sahibi net favori.
- Bayer Leverkusen - Köln (Bundesliga) Rhein derbisi! Leverkusen evinde Köln'ü konuk ediyor. Leverkusen son şampiyon olarak formda, hücumda çok etkili ve evinde yenilmez bir seri yakalamış durumda. Köln ise yeni dönmüş bir takım olarak savunma sorunları yaşıyor, deplasmanda gol bulmakta zorlanıyor. Bu derbi her zaman ateşli geçer, taraftar baskısı yüksek olur ama Leverkusen'in kalitesi ağır basıyor. Tahminim 2-0 Leverkusen galibiyeti, temiz bir ev sahibi zaferi bekliyorum.
Bu tahminler form durumları, ev/deplasman performansları ve geçmiş maçlara dayanıyor. Futbol sürprizlere açık, keyifli maçlar izleyelim!