- 24 Ekim 2025
- 110
- 4
1. Maç: Aston Villa - Manchester United (Premier League)
Premier League'in en heyecan verici karşılaşmalarından biri, formda Aston Villa'nın evinde Manchester United'ı ağırlayacağı maç. Aston Villa, Unai Emery yönetiminde müthiş bir seri yakaladı; evinde üst üste galibiyetler alıyor, hücumda çok etkili ve savunma disiplini yüksek. Üçüncü sıradalar ve liderlik yarışındalar. Manchester United ise Ruben Amorim ile toparlanma sinyalleri veriyor ama deplasman karnesi zayıf, sakatlıklar ve AFCON nedeniyle kadro sıkıntıları var. Villa Park'taki atmosferle ev sahibi avantajı büyük. Maçın tempolu ve gollü geçmesini bekliyorum.Tahminim: Aston Villa kazanır, muhtemel skor 2-1 veya 3-1. Ev sahibi favori.
Aşağıdaki grafik, maç sonucu olasılıklarını gösteriyor:
2. Maç: Corendon Alanyaspor - Fatih Karagümrük (Trendyol Süper Lig)
Süper Lig'de orta sıraların çekişmeli mücadelesi: Alanyaspor evinde Karagümrük'ü konuk ediyor. Alanyaspor, evinde sert oynayan, hızlı hücumlarla etkili bir takım; son haftalarda puan topluyor. Fatih Karagümrük ise deplasmanda zorlanıyor, savunma hataları yapıyor ama hücumda yetenekli oyuncuları var. Maçın dengeli geçmesini, her iki tarafın da gol bulmasını bekliyorum. Alanya'nın taraftar desteğiyle hafif üstünlüğü var.Tahminim: Alanyaspor kazanır veya beraberlik, muhtemel skor 2-1 veya 1-1. Over öneririm.
3. Maç: Girona - Atletico Madrid (La Liga)
La Liga'da dikkat çeken bir başka maç, sürpriz ekip Girona'nın Atletico Madrid'i ağırlayacağı karşılaşma. Girona bu sezon yine flaş performans sergiliyor; evinde çok tehlikeli, hızlı geçiş oyunuyla rakipleri zorluyor. Atletico ise Diego Simeone ile sağlam savunma ve kontratak futbolu oynuyor, şampiyonluk yarışında iddialı. Maçın taktik ağırlıklı, düşük gollü geçmesini bekliyorum. Atletico'nun tecrübesi ağır basabilir ama Girona evinde sürpriz yapabilir.Tahminim: Atletico Madrid kazanır, muhtemel skor 0-1 veya 1-2. Deplasman ekibi hafif favori.
Bu üç maç da günün öne çıkanları arasında, özellikle Avrupa liglerindeki rekabet yüksek. Tahminler güncel form, ev/deplasman istatistikleri ve kadro durumlarına göre yapıldı – keyifli seyirler ve bol şans!